TouchofMoon - elke vrijdag - 11.00-16.00 uur

"Ik vind het heel belangrijk dat mensen zich realiseren dat ze 24 uur per dag met zichzelf te maken hebben. Dat kan je dan het beste op een zo goed mogelijke manier doen. Wees het beste maatje voor jezelf.
Daar help ik je graag bij, als je in onbalans leeft....of je wilt ontspannen...of je hebt een steuntje in je rug nodig. Zeg het maar..."

In onze workshopruimte kun je even apart gaan zitten en genieten van een fijne healing. Ook kun je bij Monique terecht voor een reading of I Tjing sessie.

Je hoeft je vantevoren niet in te schrijven, maar kunt wel reserveren via www.touchofmoon.nl

 

Workshop Pendelen voor Beginners - zaterdag 22 september - 12.30-14.30 uur

Meer info en aanmelden via http://www.degoudenkoepel.nl/Pendelen/Workshop-Pendelen/

 

Workshop Thai Foot Reflexology Therapy Massage - woensdag 26 september - 13.00-17.00 uur

Deze workshop wordt gegeven door een docent van Chanthanu Traditional Thai Health Center.

In deze workshop leer je het masseren van de onderbenen en reflexpunten op en onder de de voeten die overeenkomen met organen in ons lichaam. Deze Thaise stijl van voetmassage wordt gegeven met behulp van een voet reflexologie stokje. De uiteinden van de zenuwen van de verschillende organen in het lichaam leiden naar de handpalmen en voetzolen. Abnormale functie of verstopping in de organen kan pijn veroorzaken in het bijbehorende drukpunt. Wanneer dit drukpunt wordt gestimuleerd, wordt de blokkade verwijderd en het orgaan wordt teruggebracht naar zijn juiste werking. De technieken die je leert in de workshop zorgen ervoor om de onderbenen en de voeten te ontspannen, maar ook om de eigen natuurlijke balans in het lichaam te herstellen.

De massage kan worden gegeven op een gemakkelijk zittende stoel of op een massage tafel.

Na het volgen van deze workshop en voldoende oefening kunt u een basis Thai Foot Reflexology Massage geven van ongeveer 45 minuten aan familie en of vrienden, gewoon bij u in de huiskamer. De prijs van deze workshop is inclusief les materiaal waaronder een met foto's geïllustreerd werkboek, een origineel teakhouten Thais massage stokje, 100 ml voet massage olie en een pot Thaise kruiden balsem groen.

Kosten: €55 inclusief cursuspakket t.w.v. €30
Vooropleiding : Geen
Aanmelden via: jos.pohner@gmail.com of info@chanthanuthaimassage.nl

 

Spiritueel Weekend - zaterdag en zondag 29 en 30 september - 12.00-17.00 uur

Onze gebruikelijke Spirituele Zondag wordt deze maand opgenomen in een tweedaags buitenevenement in de Passages. Op zaterdag zijn er kraampjes en diverse optredens inclusief 12 spirituele deelnemers. Op zondag zijn er ook weer kraampjes o.a. met spiritueel aanbod en is er Fantasy Parade, muziek, eten, activiteiten en heel veel gezelligheid!

 

Workshop Speksteen Amulet - zondag 21 oktober - 13.00-15.00 uur

In de gezellige winkel van Ladonna mineralen en edelstenen in Almere Stad centrum, organiseert Iceno een workshop speksteen amulet.

Je kiest een steen op gevoel. Dan bewerk je jouw steen met raspen en vijlen tot een mooi amulet of sieraard. Laat je volledig leiden door de steen en je zult verrast zijn van het resultaat. Een heerlijke ontspannen workshop aan de gezellige tafel bij Ladonna.

Kosten E 25 .- p.p. all-in

Aanmelden via https://www.iceno.nl/