Spirituele Zondag - 25 maart - 12.00-17.00 uur

 

Laatste zondag van de maand: Spirituele Beurs in onze winkel!

Trudy: astrologie/horoscoop www.trudywagenaar.nl
Marie en Wilma: readings www.modernmediums.nl
Monique: healings www.touchofmoon.nl
Anneke: numerologie


De entree is gratis, de consultprijzen laag en natuurlijk is de winkel ook open.

 

Tweedaagse workshop Hennakunst - zatderdag 21 en 28 april - 12.30-14.30 uur

Houd je ook zo van prachtige hennamotieven en wil je die leren tekenen? Henna artist Kerstin Mengewein komt je laten zien hoe eenvoudig het is kleine, maar ook grote motieven samen te stellen.


De eerste zaterdag krijg je uitleg over hoe je een motief kunt opbouwen. We oefenen op glas en je mag je glaasje meenemen. Voor een klein extra bedrag (€3,50) mag je nog een glas of vaasje beschilderen.

De tweede zaterdag leer je eerst hoe je zelf henna-pasta maakt. Daarna gaan we -met de kennis die we de week ervoor hebben opgedaan- een hennamotief aanbrengen op onze eigen hand of arm.

Nu kun je thuis verder oefenen! Als je zelf geen henna-pasta wilt maken dan kun je dit ook bij Kerstin aanschaffen. De henna is 100% natuurlijk.

De complete workshop kost 45 euro en dat is inclusief materiaal en koffie/thee.
Wil je alleen de eerste middag meedoen? Dan kost de workshop 25 euro.
Alleen de tweede middag meedoen is niet mogelijk i.v.m. oefenen met de motieven. Je wilt natuurlijk wel een mooie henna tattoo, want die blijft twee weken zitten!

Inschrijven en betalen kan via mohinigopidesign@gmail.com
Betalingen tijdens de workshop graag contant.

 

Michael Telapary Fluitworkshop - zondag 15 april - 10.00-16.00 uur

Deze workshop is bedoeld voor de mensen die willen beginnen met het bespelen van de Indiaanse Fluit op een intuïtieve manier.
De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest. Door de pentatonische schaal laat de fluit zich zeer makkelijk bespelen.
Voor deze workshop heb je geen muzikale achtergrond nodig. Door het leren spelen op deze fluiten zul je jouw intuïtieve en creatieve vaardigheden ontwikkelen, ervaar hierdoor een diepere connectie met jezelf. Tijdens de workshop geeft Michael verschillende miniconcertjes met verschillende Indiaanse fluiten, waardoor het leerproces nog sneller zal gaan.

Tijdens de workshop leer je het volgende:
De opbouw van de Indiaanse fluit, met de specifieke eigenschappen.
Het leren spelen van de pentatonische schaal.
Speciale vingerzettingen, die het mogelijk maken om het klankspectrum van de fluit uit te breiden.
Verschillende blaastechnieken (inleiding voor de gevorderdenworkshop)
Toevoegen van extra tonen aan de pentatonische schaal.
Verschillende technieken om speciale effecten te creëren.
Het toepassen van effecten in een fluitcompositie.

Tijdens deze workshop gebruiken we een lesboek met alle belangrijke dingen die in de workshop behandeld worden, iedere cursist krijgt een download link om dit boekwerk als PDF te downloaden. Na de workshop zul je in staat zijn om een compleet nummer te spelen, mits je natuurlijk in het bezit bent van een fluit.

Voor de workshop maakt Michael gebruik van een High Spirits fluit, de White Tail Hawk B, dit is een fluit die hij zelf ook gebruikt tijdens zijn concerten. Deze fluit krijgt iedereen te leen tijdens de workshop, je kunt hem eventueel ook gelijk aanschaffen met een eenmalige workshopkorting van 10%, deze korting geldt ook voor alle andere fluiten die uitsluitend tijdens de workshop worden aangeschaft, bekijk alvast de mooie collectie Indiaanse Fluiten op de website <a href="http://www.tewanka.com/" rel="nofollow" target="_blank" data-lynx-m
</span