TouchofMoon - elke vrijdag - 11.00-16.00 uur

"Ik vind het heel belangrijk dat mensen zich realiseren dat ze 24 uur per dag met zichzelf te maken hebben. Dat kan je dan het beste op een zo goed mogelijke manier doen. Wees het beste maatje voor jezelf.
Daar help ik je graag bij, als je in onbalans leeft....of je wilt ontspannen...of je hebt een steuntje in je rug nodig. Zeg het maar..."

In onze workshopruimte kun je even apart gaan zitten en genieten van een fijne healing. Ook kun je bij Monique terecht voor een reading of I Tjing sessie.

Je hoeft je vantevoren niet in te schrijven, maar kunt wel reserveren via www.touchofmoon.nl

 

Spirituele Zondag - 28 oktober - 12.00-17.00 uur

Zoals elke laatste zondag van de maand is niet alleen de winkel open, maar kun je ook aanschuiven bij een van de spirituele consulenten.

Deze keer met:
Julia / Karmalijn - handlezen www.karmalijn.nl
Monique / TouchofMoon - Healings www.touchofmoon.nl
Andy & Beata / Deydorea - hand-, nek- en schoudermassages met essentiële oliën van dõTERRA www.dreydorea.nl
Inez / Ladonna - persoonlijke steen bepalen

De entree is gratis en de consultprijzen zijn laag. Reserveren is niet nodig, maar wel mogelijk via de websites of facebookpagina's van de deelnemers.

 

Workshop Speksteen Amulet - zondag 21 oktober - 13.00-15.00 uur

In de gezellige winkel van Ladonna mineralen en edelstenen in Almere Stad centrum, organiseert Iceno een workshop speksteen amulet.

Je kiest een steen op gevoel. Dan bewerk je jouw steen met raspen en vijlen tot een mooi amulet of sieraard. Laat je volledig leiden door de steen en je zult verrast zijn van het resultaat. Een heerlijke ontspannen workshop aan de gezellige tafel bij Ladonna.

Kosten E 25 .- p.p. all-in

Aanmelden via https://www.iceno.nl/