TouchofMoon - elke vrijdag - 11.00-16.00 uur

"Ik vind het heel belangrijk dat mensen zich realiseren dat ze 24 uur per dag met zichzelf te maken hebben. Dat kan je dan het beste op een zo goed mogelijke manier doen. Wees het beste maatje voor jezelf.
Daar help ik je graag bij, als je in onbalans leeft....of je wilt ontspannen...of je hebt een steuntje in je rug nodig. Zeg het maar..."

In onze workshopruimte kun je even apart gaan zitten en genieten van een fijne healing. Ook kun je bij Monique terecht voor een reading of I Tjing sessie.

Je hoeft je vantevoren niet in te schrijven, maar kunt wel reserveren via www.touchofmoon.nl

 

Spirituele Zondag - 25 november - 12.00-17.00 uur

Zoals elke laatste zondag van de maand is niet alleen de winkel open, maar kun je ook aanschuiven bij een van de spirituele consulenten.

Deze keer met:
Anneke - numerologie
Monique / TouchofMoon - Healings www.touchofmoon.nl
Andy & Beata / Deydorea - hand-, nek- en schoudermassages met essentiële oliën van dõTERRA www.dreydorea.nl
Inez / Ladonna - persoonlijke steen bepalen

De entree is gratis en de consultprijzen zijn laag. Reserveren is niet nodig, maar wel mogelijk via de websites of facebookpagina's van de deelnemers.

 

Crea Zθndag - 9 december - 11.00-17.00 uur

Crea Zendag of Crea Zondag? Allebei! Kom leuke dingen maken in de relaxte sfeer van de winkel.

Vandaag kun je aanschuiven bij verschillende creatieve workshops. Je kunt beginnen wanneer je wilt en je kunt ook aan meerdere workshops meedoen.

Waar kun je allemaal aan meedoen?

1 Speksteen Amulet
In veel culturen is en amulet een krachtvoorwerp, dat bescherming biedt tegen gevaar, ziekte en ongeluk. Veel gebruikt als amulet zijn: (edel)stenen, muntjes, tekeningen, ringen, planten (zoals het klavertje vier) en (delen van) dieren. In deze workshop maak je er eentje van speksteen. De zachte steen bewerk je eenvoudig met raspen en vijlen.

2 Zeepketting
Maak een super hippe zeepketting in Ibiza Style. Combineer je zeepjes met verschillende soorten kralen, schelpen, veren en linten.

3 Pointillisme
Pointillisme is het maken van een afbeelding, die helemaal opgebouwd is uit stippeltjes. Een enkele stippel zegt weinig, maar met heel veel stippeltjes vertel je een verhaal!
Tijdens deze workshop schilder je je eigen 'verhaal' op canvas van 18 x 24 cm.

4 Mandala kleuren en kleuruitleg
Het woord mandala komt uit het Sanskriet en betekent ‘cirkel’. Dat staat symboliek voor de oneindigheid van het leven. Oorspronkelijk komen mandala’s uit Tibet, waar boeddhistische monniken ze gebruikten bij het mediteren. Ze maakten ze zelf door middel van gekleurd zand. Als de mandala af was, liepen ze er door heen en begonnen weer van voren af aan. Mandala’s kom je tegenwoordig overal ter wereld tegen, ze zijn niet gebonden aan cultuur, religie of wet.
Aan onze keukentafel mag je in alle rust een mandala inkleuren. Na het kleuren krijg je een uitleg over de door jou gebruikte kleuren.

5 Geurige kerstbal
Van een sinaasappel en een bakje kruidnagels maak je een heerlijk geurende kerstbal. Met linten en kralen maak je 'm helemaal feestklaar (en kun je hem ook ophangen).

Workshop 1, 2, 3 en 5 kosten 10 euro.
Mandala kleuren = 5 euro.
Alle workshops zijn inclusief koffie/thee.

Aanmelden is niet nodig. Je kunt starten tussen 11.00 en 15.45 uur.