Laden Evenementen

LET OP: het is niet mogelijk om je via Facebook aan te melden. Aanmelden uitsluitend via www.tewanka.com

Deze Michael Telapary Fluitworkshop is bedoeld voor de mensen die willen beginnen met het bespelen van de Indiaanse Fluit op een intuïtieve manier.
De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest. Door de pentatonische schaal laat de fluit zich zeer makkelijk bespelen.

Voor deze workshop heb je geen muzikale achtergrond nodig. Door het leren spelen op deze fluiten zul je jouw intuïtieve en creatieve vaardigheden ontwikkelen, ervaar hierdoor een diepere connectie met jezelf. Tijdens de workshop geeft Michael verschillende miniconcertjes met verschillende Indiaanse fluiten, waardoor het leerproces nog sneller zal gaan.

Wat ga je leren?

Tijdens de workshop leer je het volgende:

  • De opbouw van de Indiaanse fluit, met de specifieke eigenschappen.
  • Het leren spelen van de pentatonische schaal.
  • Speciale vingerzettingen, die het mogelijk maken om het klankspectrum van de fluit uit te breiden.
  • Verschillende blaastechnieken (inleiding voor de gevorderdenworkshop)
  • Toevoegen van extra tonen aan de pentatonische schaal.
  • Verschillende technieken om speciale effecten te creëren.
  • Het toepassen van effecten in een fluitcompositie.

Tijdens deze workshop gebruiken we een lesboek met alle belangrijke dingen die in de workshop behandeld worden. Iedere cursist krijgt een download link om dit boekwerk als PDF te downloaden. Na de workshop zul je in staat zijn om een compleet nummer te spelen, mits je natuurlijk in het bezit bent van een fluit.

Materiaal

Voor de workshop maakt Michael gebruik van een High Spirits fluit, de White Tail Hawk B, dit is een fluit die hij zelf ook gebruikt tijdens zijn concerten. Deze fluit krijgt iedereen te leen tijdens de workshop, je kunt hem eventueel ook gelijk aanschaffen met een eenmalige workshopkorting van 10%, deze korting geldt ook voor alle andere fluiten die uitsluitend tijdens de workshop worden aangeschaft, bekijk alvast de mooie collectie Indiaanse Fluiten op de website www.tewanka.com.

Lunch is NIET inbegrepen (er zijn voldoende afhaalmogelijkheden en supermarkten in de buurt). Koffie en thee inclusief.

Er is voldoende gelegenheid om zelf verschillende fluiten uit te proberen.

Parkeren kan in de Schippergarage en kost €10 per dag.

De prijs van een dag workshop is €80

Wil je meedoen? Geef je dan op via www.tewanka.com. Het maximaal aantal deelnemers is 15. Je plaats is gereserveerd als je betaald hebt.

Deel dit bericht >>

Er is altijd wat te doen bij Ladonna! Bekijk alle workshops en activiteiten.

Ga naar de bovenkant