Laden Evenementen

Dennengeur, kruidnagel, lavendel… geuren die bij de meeste mensen een fijne herinnering oproepen. Hier kun je ook hele lekkere wierook van maken. Maar hoe doe je dat dan? Dat ga je leren tijdens de workshop Wierook maken bij Ladonna.

De workshop wordt gegeven door Inez van Ladonna en begint met een korte theorie over wierookingrediënten en hoe je het maakt.

Hierna gaan we aan de slag. Eerst maken we met zijn allen Ladonna’s favoriet, een superlekkere en feestelijke wierook waar zelfs wijn aan wordt toegevoegd! Hierna mag je nog twee wieroken maken naar recept of naar eigen inzicht.

De wierook wordt samengesteld uit harsen, houten en kruiden en is te branden op een gloeiend kooltje of een zeefbrander (soort aromabrander). We maken dus GEEN stokjes of kegeltjes!

De workshop wierook maken kost 25 euro en dat is inclusief koffie/thee en drie wierookmengsels, die je mee mag nemen.

Wil je meedoen? Stuur even een PB via onze Facebookpagina of mail naar info@ladonna.nl, dan laten we je weten of er nog plaats is. De workshop is niet geschikt voor mensen die medische problemen hebben met handen en/of armen. Dit i.v.m. het gebruik van een vijzel.

Deel dit bericht >>

Er is altijd wat te doen bij Ladonna! Bekijk alle workshops en activiteiten.

Ga naar de bovenkant